Seçimler

seçim, yerel seçim, 2014 yerel seçimleri, yerel seçimler, seçim anketleri

23 Ekim 2013 Çarşamba

Muhalefetin Pursaklar Adayları Kim olacak?

AK Parti’nin açıklayacağı adayın aynı zamanda Belediye Başkanı olacağına kesin gözüyle bakılan ilçede muhalefet partileri içerisindeki en hareketli olan merkez ise MHP.
CHP’nin meclis üyeliği şansının bile olmadığı ilçede muhafazakar sağ partilere de şans tanınmıyor. İlçede yüzde 15 civarında taban oyu bulunan MHP’de ise şu ana kadar çıkan aday adayı sayısı 3.

MHP Pursaklar İlçe Başkanı Süleyman Tamkoç ile birlikte bu partinin Pursaklar ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Günay’ın yanısıra yine Keçiören ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr. Ahmet Kıymaz MHP’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Belediye seçimleri için Belediye Başkan Aday Adayları.

Yarışın Hüseyin Günay ile Süleyman Tamkoç arasında geçtiği, MHP'’nin 15 Kasım tarihine kadar adayını açıklayacağı öne sürülürken, ipi göğüslemesi beklenen ismin ise Hüseyin Günay ile Süleyman Tamkoç’dan biri olacağı öne sürülüyor. İlçe Başkanı olarak aday adayı olan Süleyman Tamkoç’un tabandan gelmesine karşın Hüseyin Günay’ın da açıkladığı projeleri ile MHP Genel Merkezi’ndeki önemli isimleri etkilediği belirtiliyor.

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa