Seçimler

seçim, yerel seçim, 2014 yerel seçimleri, yerel seçimler, seçim anketleri

23 Ekim 2013 Çarşamba

AKP Pursaklar Aday Adayı Bekir Yılmazoğlu

Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Belko AŞ’nin genel müdür yardımcılığını yürüten Bekir Yılmazoğlu, aday olabilmek için adım attı.
AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Sinan Ünver’e evraklarını teslim eden Yılmazoğlu başvurunun ardından bir de konuşma yaptı. 


Konuşmasına başvurusunun Pursaklar ilçesine hayırlı olması dileğiyle başlayan Bekir Yılmazoğlu “Malumunuz olduğu üzere mahalli seçimler yaklaşmış ve belediye başkan adayları birer birer netlik kazanma yoluna girmiştir. Seçimlerin, demokrasinin vazgeçilmezi olması bunu gerekli kılmaktadır. Nitekim her T.C. vatandaşı, seçimlerde aday olabilmekte ve yüce milletimizin iradesine güvenmektedir. Seçilebilmenin başka yolu da yoktur. 

Bekir Yılmazoğlu olarak ben de Allah nasip ederse iyi tanıdığım, uzun yıllardır oturduğum ve AK Parti ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulunduğum Pursaklar ilçemizden belediye başkanlığına aday adaylığımı koymuş bulunuyorum. Özgeçmişime bakıldığı takdirde, teşkilatcılık, idarecilik ve belediyecilik tecrübemin yeterliliği görülecektir. Tabii ki, AK Parti’nin yetkili kurullarının ve Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımızın iradesi bizlere yol gösterecektir. Verilen her görevi yapmak, teşkilat terbiyemizin gereğidir.  
Bu vesileyle, aday adaylığımı bütün Pursaklar halkına duyuruyor, ilginize teşekkür ediyorum. Gayret bizden, başarı Allah’tandır.” dedi.

Etiketler: , , , , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa